THASSOS MARMER 


THASSOS MARMER

Onze blokken worden afgeleid van de beste en meest productieve steengroeven op het eiland. AMC Natural Stones zorgt ervoor dat elk individueel project zal worden afgerond met materiaal afkomstig uit dezelfde steengroeve om de consistentie in de tonaliteit te waarborgen.

Door onze uitgebreide supply management en excellente service hebben we een regelmatige stroom van marmer blokken , platen en tegels om aan de reguliere bestellingen te voldoen.

Thassos marmer groeve

Thassos marmer vloertegels in particuliere villa

 

 

THASSOS VERWERKING &  VOORRAAD

Al onze THASSOS marmer producten wordt verwerkt met behulp van de meest geavanceerde en moderne apparatuur om maximale nauwkeurigheid en de hoogste productie normen te bereiken.

Wij houden thassos voorraad in alle selecties om snel aan de vraag naar platen in 2 en 3cm en tegels in 1cm en 2cm dikte te voldoen. Blokken of maatwerk gaan altijd op aanvraag.

AMC Natural Stones maakt gebruik van de laatste technologie en stelt ons in staat om deel te nemen aan de meest complexe en ingewikkelde projecten.

Hierdoor kunnen objecten geproduceerd worden zoals zuilen en bogen.

In ons machinepark behoort evenals een water-jet (waterstraal zaag) en een cnc zaag om ingewikkelde patronen te creëren uit marmer.

Vraag naar de mogelijkheden en ontwerpen.

 


THASSOS TYPES & SELECTIES

Wij onderscheiden in totaal 6 verschillende thassos marmer selecties.

De verschillende selecties zijn te zien in onze showroom.

  • THASSOS EXTRA                       
  • THASSOS EXTRA-SELECT         
  • THASSOS SELECT          
  • THASSOS CLASSICO          
  • THASSOS STANDAARD           
  • THASSOS COMMERCIAL