MAISON et OBJET - 02 sept tot 06 sept.

Een van de meest toonaangevende interieur beurzen ter wereld vind 2x per jaar plaats in Parijs.

AMC Natural Stones heeft deelgenomen op deze beurs van 02 tot 06 September en heeft  veel positieve reacties ontvangen op onze beursstand. Hieronder vind u een impressie van onze stand en de sfeer van de beurs.

De absolute Highlights waren de gemstones, Blue Agathe en White Quartz die met een mooi verlicht led paneel te zien waren op 300cm hoogte en 100cm breedte. Deze producten waren een echte inspiratie voor interieur architecten. 

Onze eigen productie van deze handgemaakte half-edelstenen biedt ongekende mogelijkheden voor ontwerpers.

Op de vloer waren onze nieuwe producten te bewonderen, de hexagon marmer soorten.

4 typen marmer : Volakas marmer , Dionyssos marmer , Cipollino Grey marmer , Giallo Sienna marmer. 

Hexagon marmer is een innovatief product wat we hebben opgezet met ons ontwerp team voor Maison et Objet . Door de zeer enthousiaste ontvangst van dit maatwerk marmer product hebben we ook besloten om deze in het assortiment op te nemen. (vraag HIER naar de mogelijkheden)

De ontvangstbalie was gemaakt uit een ruw blok Thassos marmer, met een gepolijste marmer plaat op de top zijde.  Op de achterwand hadden we grote marmer wandpanelen opgesteld staan, die ook zeer goed ontvangen werden door de bezoekers.

De bezoekers grotendeels : Architecten, Interieur architecten en designers zijn echt geïnspireerd door onze manier van presenteren en de materialen die wij hadden tentoongesteld. De inspiratie van ontwerpers was een positieve ervaring en het heeft AMC Natural Stones echt op de Internationale kaart gezet. 

We hebben een hoop nieuwe contacten opgedaan en de volgende beurs zijn we hoogstwaarschijnlijk weer aanwezig!


 

MAISON et OBJET - 02 sept tot 06 sept.

One of the leading interior design fairs in the world will be in Paris.

AMC Natural Stones participated at this exhibition from 02 to 06 September and has received many positive responses in our booth. Below you will find an impression of our stand and the atmosphere of the fair.

The absolute highlights were the gemstones, Blue and White Agathe Quartz to see as nicely lit LED panel, which where 300cm height and 100cm width. These products were a real inspiration for interior designers.

Our own production of these handmade semi-precious stones offers unprecedented opportunities for designers.

On the floor we presented our new products, the hexagon marbles.

4 types of marble: Volakas marble, Dionyssos marble Cipollino Grey marble, Giallo Sienna marble.

Hexagon marble is an innovative product that we have set up for Maison et Objet. The enthusiastic reactions of this custom marble product was huge , that's why we decided to include it in the range. (Check HERE for the possibilities)

The reception counter was made from a massive Thassos block of marble, with a polished marble slab on the top side.

On the back we presnted large marble wall panels, which were also very well received by the visitors.

The visitors were  mainly : architects, interior architects and designers and they were truly inspired by our way of presentation and the materials we had on display. The inspiration of designers was a positive experience and has made International fame for AMC Natural Stones.

We have gained a lot of new contacts and the next fair we are probably back in action.


Comment